Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Vi kan stoppa spridningen av coronavirus

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Kanske tror du att de bara är patienter med influensasymtom som är sjuk, men så är det inte. Även barn kan smittas av det nya viruset.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Desinfektera dina händer och alla öppna ytor som du använder i hemmet eller på jobbet. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Men du måste även tänka på vad du äter, kosten spelar en avgörande roll för din generella hälsa. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Det är lätt hänt att man glömmer det. Ester-C tabletter är ett bra alternativ. Många glömmer att ett bättre immunförsvar även hjälper mot andra virussjukdomar utöver coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus har ett gott rykte.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Mycket är vunnit om du använder desinfektion och den antibakteriella sprayen på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Desinfektion info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.