Lär dig mer om influensa symtom och hur du kan skydda dig mot smitta

Kan du symtomen för influensa. Många i Sverige har haft influensasmitta tidigare. Den som har influensa symtom får ofta ont i leder och känner sig trött. Du kan även känna dig illamående.

använd

Vi reagerar lite olika beroende på typen av influensa. Smitta kan ge olika symtom. Våren 2020 drabbades många av coronavirus som också ger influensaliknande symtom. Då blev det högst aktuellt att börja se på effektiva virusskydd.

Skydda dig mot smitta innan du drabbas av den

Steg 1 är att stärka imunförsvaret med 1-2 gram C-vitamin per dag. Att köpa C-vitamin som pulver är billigare. Då heter det askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha information om hur du stärker ditt immunförsvar så kan du läsa mer via Dr Annika Dahlqvists sajter.

Ett virusskydd måste sättas in i tid. Det kan vara försent om du redan har influensa symtom. Just nu är regionerna överbelastade och då är det inte så kul att få intensivvård.

Skydda dig innan du får influensa symtom och drabbas av smitta. Så ska du göra! Så lätt är det. Bry dig inte om att köa för handsprit. Ibland är handspriten för svag för bakterierna.

Prova att tvätta händerna istället

En bra antibakteriell handtvål skyddar dig till viss del. De flesta vet inte att handtvätt fungerar minst lika bra som handsprit. Ibland till och med avsevärt mycket bättre.

Vi tar ofta tvålen för given och tror att andra medel är bättre. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Spola händerna därefter. Viruset har ingen chans.

Ofta undrar man vad man ska ha handspriten till.

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Det är sällan så. Viruset måste dö. Det finns också luftburna virus. Det är bra med rena händer.

Alkogel har ingen effekt på flera virussorter. ytdesinfektion Du måste prova någonting annat mot influensa symtom. God handhygien med tvål som desinfektion är allt du behöver tillsammans med en god portion sunt förnuft. Du ska inte tro att handsprit skyddar mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Det är alltså bra om du håller avstånd från andra personer med influensa symtom. Det gäller alla. Ytdesinfektion kan hjälpa.

Använd det på handtag. Tvålen är inte viktigare än sprayen. En antibakteriell spray kommer åt där du annars kanske inte hade gjort rent.

Använd sprayen på frukter för att neutralisera eventuell smitta från butiken. Det är viktigt att du fyller på med nya produkter så att lagret alltid är fullt.