Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Det räcker med en bra handtvål. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Du måste ändå tvätta händerna. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är det ett allvarligt läge. Kanske kliar du dig i ökat också.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Särskilt när det gäller corona.

Använd en bakteriedödande spray

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

desinfektion

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Det finns ingen vits med att överanvända

De flesta är oroliga för influensa just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Många kunder gillar Smittstopp. Det finns på nätet.