Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Det gäller särskilt mot corona.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

ytdesinfektion

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Tänk efter före. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Man måste ha inomhuskläder. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Ta ut kassarna på balkongen först.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Många har bara tvål i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.