Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Alla virus dör ut. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då måste du börja om igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Risken minskar med ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Sprayen fungerar överallt.

handsprit

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Det finns ingen vits med att överanvända

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.