Du vet sannolikt att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Du glömde att anskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna är allaredan här. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Få det under kontroll tidigt. Agera aktivt.

smaksättning

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du får en god smak. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Hör med gästerna vad de vill dricka. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Det finns särskilda sockerfria varianter som du kan blanda i din gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Det är perfekta barndrinkar.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Ofta på Rusta och ÖB.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga experimentera

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera lite som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Alla gillar inte samma sak. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Med bara ett kort tryck på din läskmaskin har du förvandlat ditt rödvin till ett mousserande vin.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic recept Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du blir inte beroende av din lokala butik. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.