Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Dessutom gör du en insats för miljön.

Julmust

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. kolsyremaskin Julmust Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du håller intresset vid liv. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Ha lite variation. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Mixa som du vill.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.