Gör egna såpbubblor med glycerol

Det är inte svårt att lyckas. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Sedan är det bara att köra.

Det är ju kul med såpbubblor.

Alla generationer gillar ju såpbubblor. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Finns glycerin på webben?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se glycerin köpa Bunkra upp med rätt varor så att du inte blir utan.

Är glycerin säkert?

glycerol

Är det farligt med flytande tvål? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Med glycerin är det samma. Man ska inte äta det direkt. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt. Det är ingen fara.

Hur gör man?

Man måste ha ett bra verktyg. Man kan fästa två snören vid två pinnar och sedan doppa detta i lösningen. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Testa också att göra fler olika verktyg. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.