Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

bakteriedödande

De som ofta använder handsprit får problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Det är ju mycket smartare att välja en antiseptisk tvål som är mild mot huden och som verkligen tar död på coronavirus och andra smittor som vanlig influensa.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Kom ihåg att tvätta händerna

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste vara försiktig. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. På så vis dödar du virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Viruset kan fastna på matkassar.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Glöm inte bort att köpa till köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.