Hur blir jag av med coronavirus?

Då det ännu inte finns något färdigt vaccin och heller ingen medicin mot Corona är det många som funderar på om det finns produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Det hela börjar med smart handtvätt.

Många glömmer att tvätta händerna!

Vi måste bli bättre på att tvätta händerna om vi ska lösa krisen med coronavirus. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Sedan sköljer du av händerna. Spara dina pengar och köp inte hem flera flaskor handsprit.

Använd bara rena handdukar. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Om inte kan du använda en vanlig handduk enbart en gång innan den slängs till tvätten igen.

Coronavirus på ytor i ditt hem och på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Man vet nu att coronavirus kan överleva i flera dagar. Man måste hålla smittan borta längre. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Smidigare blir det inte.

antiseptisk

På så sätt håller du ytorna rena. Många använder sprayen på frukt. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Preparatet finns även som pulver.
Något gram om dagen räcker. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. desinficering Meningarna går isär om det fungerar, den som vill veta mer kan söka upp Dr. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Då dör virusen. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Hosta skall man göra i armhålan.
Om förhållandena är de rätta kan coronaviruset leva i upp till tre dagar. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Bruka ditt förnuft. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Vissa produkter är inte virustäta. Rör inte vid ansiktet. Det är så som coronavirus kommer in.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Det räcker långt med vanliga handskar. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.