Hur kan vi skydda oss mot coronavirus på jobbet?

Om du fortfarande måste gå till jobbet är du kanske orolig för att du kommer att smittas av coronavirus där. Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Var medveten om riskerna.

Handsprit är inte ditt bästa skydd mot coronavirus!

ytdesinfektion

Kanske en av medicinbranschens mest seglivade myter. I början ville ju alla ha handsprit. Vanlig handtvätt fungerar lika bra.

Om du vill vara skyddad mot coronavirus så måste du tvätta händerna. Alkoholen är överflödig. Sprit är för svagt mot vinterkräksjukan.

Du kan få torr hud av handsprit. Efter en spritning är det inte mycket kvar som skyddar huden mot angrepp. Spriten är för svag för att ta död på virussorter.

Dina händer kan bli mycket torra. Fettet löses upp. Går det långt kan du få svara problem med dina händer på sikt. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Handdesinfektion är bäst vattenbaserad och katjonisk, dessa dödar alla virus på huden och är milda.

Köp inte mer handsprit, det behövs inte. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp är en bra tvåltyp som dödar bakterier.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

Handhygien är viktigt, särskilt i dessa tider. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Du vill ju inte vara den som tjatar.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. desinfektera Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Lär dig använda antibakteriell spray för ytdesinfektion

Desinficera rätt för att få ett gott skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Var extra uppmärksam när du är på jobbet.

Använd gärna den antibakteriell sprayen för att få ett extra skydd. Gör det till en rutin. En bakteriedödande spray är enkel att ta med och att använda.

Köp gärna antibakteriell handdesinfektion som sprayflaska. Bakterier och virus bara försvinner. Då kan du bli av med coronavirus i din närhet.