Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt har ett bästföredatum. Det gäller skor med. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Skorna håller sin goda kvalitet.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Du behöver inget mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Titta på dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. doftborttagare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.