Vet du att du har smittats av coronavirus?

Många har coronavirus utan att veta om det. Idag vet vi mer om corona än vad vi gjorde i inledningsskedet. Vi kunde till exempel se att barn kunde smittas av coronavirus utan att ens bli sjuka och ändå föra smittan vidare till vuxna.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Så enkelt är det. Om du är ute och går med din hund och träffar någon som vovven tycker om kan det leda till att hunden hälsar på den andra personen med sin tunga.

bakteriedödande

Då är det kört. Du har förvandlats till en smittbärare. Många tror att corona och influensa är samma sak.

Man vet hur man ska hantera en säsongsinfluensa. coronavirus kan överleva i flera dagar. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Vad är symtomen då du har smittas av coronavirus?

Fler symtom blir kända varje dag. Det är relativt vanligt med feber och hosta. Den som har ett eller flera av dessa symtom kan vara smittad. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Man kan ledas att tro att man har influensa. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Andra symtom kan vara andnöd. Om du inte kan andas så ska du söka hjälp. Vänta inte för länge.

Vi tycks reagera olika på cononavirus

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. I USA har man noterat att folk tappar luktsinnet då de blir smittade av viruset. Så verkar det inte vara i Sverige.

Även inom samma familj kan reaktionerna bli olika. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Ska du ta dig till en teststation och se om du har smittats?

Det kan vara aktuellt om du har många symtom. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Är du ändå isolerad så kanske du inte behöver testa. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Efter ett tag är du frisk igen och då kan du leva som vanligt.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. Immunförsvaret bekämpar viruset, man kan ta C-vitamin och stärka immunförsvaret, precis som vid en förkylning. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Många i USA väljer att äta kolloidalt silver. desinfektera Preparatet finns även i Sverige.

Många väljer att spraya kolloidalt silver på frukt och grönt för att döda smitta. Viruset dör då. Bästa fabrikat är IONplus, Holistic är näst bästa.